Hemmaträning med barn

knaboj hemmatraning övningar trana hemma pt stockholm
Tiden är för många föräldrar svår att få att räcka till. Det här med att ta sig till gym för att hinna med träning är inte alltid lätt när man har barn.

Här hemma brukar vi träna hela familjen ihop; ibland sticker vi till parken och kör och ibland hemma i vardagsrummet. Förutom att det är lättare att hinna med ett 15 min träningspass hemma än ett 1 timmes på gymmet, så är det riktigt lattjo att träna ihop med barnen (och ja; faktum är att barnen har lika kul som vi vuxna 🙂 ).

pilates personlig tränare trana med barn trana hemma

pt stockholm trana med barn trana hemma pilates

Mattias kör knäböj med Alicia på ryggen för extra tyngd. Riktigt bra övning för ben och rumpa. Så har vi Axel som står i plankan på pilatesboll. Plankan på boll gör det extra jobbigt för de inre magmusklerna då bollen ger ett instabilt underlag och musklerna behöver parera och därmed arbeta hårdare.

Den andra bilden är det Alicia och jag som jobbar mage där vi går upp och ner som i en sit-up och ger över bollen till varann. Videon… DÄR har vi en av mina favvos; hoppa över/kryp under. Ja; jag låter videon tala för sig själv. En skoj övning att köra i grupp.

Så mina vänner; prova på att ta med barnen på nästa pass; kör ute eller inne; med eller utan redskap. Maila mig gärna om ni har frågor. Fler tips på övningar med pilatesboll kommer här på bloggen framöver.

Ha en fabulous fredagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: