Allt är precis som det ska vara.

are pt personlig tränare halsa health

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Det kan jag verkligen skriva på. Hade jag för några år sedan följt det jag då trodde var ”min väg att gå” så hade jag studerat på en kockskola i USA; läst en Bachelor i Culinary Arts och bott kvar i L.A. Jag hade inte mött min fantastiska sambo, fått vara nära mina syskonbarn eller startat eget inom hälsa.

2008 sökte jag till en kockutbildning i L.A. Allt såg ut att gå vägen och jag var helt inställd på att tillbringa många år där och göra karriär. Så helt plötsligt dök hinder upp på vägen.. Stora hinder som gjorde att det inte fanns någon möjlighet för mig att åka. Jag var ledsen, förtvivlad nästintill och hade ingen aning om vart livet skulle bära mig. Just där och då kunde jag för allt i världen inte se vad meningen var med detta.

Men så gick tiden och nya dörrar öppnades; de ”rätta” dörrarna och det var också så jag kom in på min nuvarande bana med eget inom hälsobranschen. Jag kände inom mig att det var något annat som väntade. Något bättre och jag vågade tro.

Livet är bra spännande ibland (ja och också riktigt utmanande) när man zoomar ut och ser allt ur ett större perspektiv. Hur ett val i livet kan påverka resten av ens liv.

Det är så viktigt att våga tro, våga ha tillit till att allt blir precis som det ska vara om man bara ”rider med vågen”. De senaste åren har jag blivit bättre på det. Men OM jag har prövats?! Det har varit stunder när jag inte förstått någonting, när min tillits satts på ordentliga prov, när marken skakat under mina fötter och jag ifrågasatt allt. Men så nånstans inom en så vet man att hur stormigt det än kan vara ibland så är allt ändå precis som det ska vara.

Jag tror verkligen att allt har sin mening i livet även om man (eller jag 😉 ) ibland ifrågasätter detta. Uttrycket; ”när en dörr stängs så öppnas en annan” är faktiskt helt sant MEN då måste man ha tillit till det.

Bilden är från Åre i somras; Mattias och jag på toppen av Åreskutan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: