OM

Jag är 39 år; mamma till Holly 5 år och Niki 10 månader samt bonusmamma till Axel och Alicia: 15 och 17 år, sambo till Mattias och matte till de italienska vinthundarna Jack och Gringo. Jag jobbar heltid som livscoach. 

Jag har stark dragning till naturen och tillbringar mycket tid där. Utöver det så finner jag stor glädje i att laga mat och baka och uppskattar ”det enkla” i livet. Jag tar ingenting för givet och känner varje dag en tacksamhet till allt jag har.

Min personliga resa har varit prövande i mångt och mycket. Jag har alltid varit en sensitiv själ och känt mycket. Något jag idag ser som en gåva menad att hjälpa andra men som genom livet också varit oerhört prövande; att ta in så mycket och känna ”andras känslor” utan att förstå det. Jag har gjort både en fysiskt och själsligt tuff resa men känner mig idag mer läkt än någonsin och med det; en frihetskänsla jag aldrig tidigare känt.

Jag hoppas med denna blogg och med det jag arbetar med kunna hjälpa fler på sin livs väg. Kunna hjälpa med allt från läkning till att finna ro.

Mycket värme,

Alin

2 kommentarer på “OM

  1. Hej!

    Av ren slump (nä, styrning av goda änglar) så hamnade jag på din youtube länk där du berättade om tiden i USA. Skulle gärna vilja ställa lite frågor, men jag undrar om dessa syns här för alla eller hur det funkar?

    Hälsningar Viveka

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: