Outdoor training

trana utomhus pt stockholm personal trainer health outdoor bootcamp

Det här med att röra på mig utomhus är ju helt min melodi. Springa, köra intervaller i trappa, armhävningar mot en sten, jägarvilan mot ett träd eller bara en lugn promenad. Naturen ger kraft och energi och för er som inte provat på att träna utomhus så råder jag er till att göra det :-).

outdoor training utomhuspass stockholm pt personal trainer personlig tranare kostrad

Snöra på skorna, släng på Dig kläder efter väder och ge Dig ut, andas in den friska luften och var spontan. Ta bort allt vad prestation heter och lyssna på vad just Din kropp behöver idag. Kanske vill den komma upp lite i puls; prova att springa i trappa, kanske vill den köra styrka; vad sägs om armhävningar mot en bänk? Eller så vill den just idag gå en lugn och skön promenad i skogen; lyssna på fåglarna och höra marken under fötterna.

Träning behöver inte alltid handla om prestation; tvärtom. Jag utmanar er i att ta en veckas prestationsfri motion/träning och se hur det känns. En vecka där du bara följer känslan. Ge Dig ut idag och njut av att det är Din tid och Du får göra precis vad du vill med den 🙂

pt saltsjobaden personal trainer health coaching pt stockholm utomhustraning

running pt stockholm personal trainer coach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: