Coach Alin tar semester

Coach Alin checkar ut….

Var som sagt själv med barn och hundar förra helgen och kom till många bra och viktiga insikter.

Jag vill ”leva som jag lär” och det innebär ju lite allt möjligt men till stor del om att F Ö L J A hjärta, själ och intuition 🧘💫⭐️ OCH att ta hand om sig själv också och att lyssna på kroppens signaler… Jag landade därmed förra veckan i att ta 3 veckor helt ledigt i sommar och bara vara mamma ❤️.

En stor del av vad jag älskar är ju att vara just coach Alin OCH mamma Alin men fokus vecka 29,30 och 31 för mig kommer vara dessa två underbara: Niki och Holly❤️🙏. Det innebär också att jag kommer att lägga bort mobilen mestadels av den tiden och att helt koppla bort sociala medier och internet i den mån det går (kommer att kolla väder typ ).

För er som vill boka tider går det bra nu fram till 17 juli. Jag är tillbaka 8 augusti igen ❤️🧘 redo att ta emot de som behöver mig 😍.

En kommentar på “Coach Alin tar semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: