”Jag mår riktigt bra tack”

Jag tycker om att jag delar så ”naket” som jag gör… ja jag ska va ärlig och säga att jag gillar den sidan hos mig själv: att jag är så bjussig. Medan många andra låtsas som att livet är toppen alltid och att det minsann är rätt lätt att leva.. alltid.. så låtsas jag aldrig. Nej; jag känner det jag känner och delar gladeligen med mig av mitt innersta. För jag vet hur många som kan relatera till mycket av det jag skriver… och jag vill visa att det är OK att känna. Eller det är inte bara ok… det är BRA att känna.. 

 Idag var vi på besök hos min vän Ida. Hon frågade hur jag mådde och jag svarade; ”jag mår riktigt bra idag tack”. Vet ni hur bra det kändes att kunna svara så. Inte för att det hade varit jobbigt om hon frågat och jag inte känt mig sådär på ”topp” men att kunna svara så och K Ä N N A det 100% är ju en del av ”skörden” med att ”ta sina kliv och sitt ansvar gentemot sig själv”.

Jag tar INGA genvägar! Jag söker heller inga genvägar för jag vet att de inte finns! Mina känslor går upp och ner; dvs en dag kan jag känna mig tung.. en annan dag ledsen, en tredje dag frustrerad, arg eller irriterad… men för det mesta är jag stabil… tacksam, en rätt så kul typ som gillar spontanitet, bus, god mat, natur etc. En typ som gråter när en fjäril blir påkörd av en bil eller när myror bär sina döda vänner. 

Ja jag är människa och jag K Ä N N E R vilket jag tycker att fler borde tillåta sig att göra utan skam. Vet inte när det blev ”tabu” att känna sorg, ilska, smärta, ledsamhet eller dylikt.. men jag vill gärna riva de gamla murarna och visa mänskligheten att livet och dagarna går upp och ner för oss alla. Skillnaden mellan mig och många andra är att jag tillåter mig att känna, jag skäms inte utan jag delar gärna med mig av min ”resa”Med allt vad det innebär.

Jag har byggt en ”grund” inom mig där jag känner mig orubblig. Inte att jag inte är rädd eller tvivlar ibland eller känner sorg vissa dagar när jag läker eller ja; känner frustation som sagt men tack vare den ”grunden” så oavsett vad jag känner eller hur jobbiga stunder jag ibland kan ha eller hur stora prövningar livet än utsätter mig för så finns grunden där och den kommer aldrig att försvinna❤️!!

Tillägg till min text ovan; att jag känner och att dagarna och stunderna går upp och ner betyder inte att jag är labil eller har diagnos eller dylikt. Det betyder att jag är just MÄNNISKA med allt vad det innebär 🙌🏻❤️. Säger detta då så många av mina kunder tar upp just detta ämne med mig och tror det är fel på de. Nej; det är inte fel på oss som tillåter oss att känna och visar världen det 😍

4 kommentarer på “”Jag mår riktigt bra tack”

 1. Så fint och så bra uttryckt. Skriver under på allt även om jag ligger lite efter dig i min resa. Dina ord bekräftar bara de jag känner och att jag är på den vägen jag vill vara, utvecklingens väg kram love you ❤️❤️❤️

  Gilla

 2. Så starkt och så fint du skildrar livet. Tänk så mycket bättre världen skulle må om alla var sanna🙏
  Du är en god förebild 💖
  Tack🙏🌸

  Gillad av 1 person

 3. Så starkt och så fint du skildrar livet. Tänk så mycket bättre världen skulle må om alla var sanna🙏
  Du är en god förebild 💖
  Tack🙏🌸

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: