”Va duktig du är”….

Den senaste veckan har jag de två gånger jag sprungit fått komplimanger på vägen.. ja jag har mött bekanta som säger hur duktig jag är som är ute och springer och helt naturligt svarar jag; ”nej men jag är inte duktig. Jag VILLE springa.. min kropp ville springa. Jag skulle aldrig tvinga den att göra något den inte vill! Och jag står SÅ bakom mina ord. Det finns liksom inte i mig längre!

Vi människor har kommit så lååååångt från detta. Många fullkomligt skiter i vad deras kroppar vill och behöver och sååå många som lider av ångest för att de ”borde” träna eller ”inte borde” äta den där glassen…

Jag tror vi alla har det naturligt i oss ATT våra kroppar vill röra på sig på ett eller annat sätt men är vi frånkopplade våra kroppar så är det klart vi inte kan lyssna på dess signaler. Ibland behöver kroppen bara total vila och ibland röra sig naturligt.
Jag tror inte på förbud eller måsten eller straff eller för höga krav på varken oss själva eller våra kroppar och jag blir lika less varje gång jag läser löpsedlar där det står hur snabbt man kan gå ner 10 kg.

Jag tror heller inte att vi ska ta bort en det ena en det andra från kosten (så som jag själv höll på innan Mattias kom in i mitt liv och lärde mig njuta 100% av både mat och ett glas rött eller en kall öl. Tack för det Honey😍🙏❣️⭐️)

Obalanser i våra fysiska kroppar tror jag nästan alltid grundar sig i annat… I mitt fall gick jag in i själslig läkning och blev fri från acne, kronisk trötthet och livslånga magbesvär (för att bara nämna några).
ALLT hänger ihop och mår själen inte bra kommer din kropp aldrig göra det heller.
Jag tror på back to basic och att vi behöver L Ä R A O S S L Y S S N A P Å V Å R A K R O P P A R….. Den kommer att berätta en hel del för dig jag lovar…☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: