Min känsla kring Corona och tiden vi är i…

Oj oj oj… jag menar 😱🌪🌪🌪🌪🌪. Tycker dessa symboler rätt bra stämmer in på det som sker nu i världen.. naturligtvis talar jag om Corona eller snarare VAD Coronan gör med samhället… ok jag förstår hur människor blir omskakade nu när saker raseras.


Jag tror inte det är viruset i sig som många är rädda för (influensa har ju många av oss haft) utan VAD DET GÖR MED SAMHÄLLET.. Människor har gått in i skräck eller kollektiv rädsla som jag kallar det.. och den ”skräckbubblan” tänker i alla fall jag hålla mig utanför för där har egentligen ingen av oss något att göra.. Rädsla föder rädsla och i grund och botten finns det inget att vara rädd för i detta. Det är som en skräcktornado sveper runt och tar med sig människor.


Jag frågade barnen igår om de även får höra om alla positiva nyheter som denna tid för med sig men nej; i skolan kollar de på nyheterna och där berättas tyvärr inget om detta.. Hur ex delfinerna närmar sig Italiens kust igen pga minskade utsläpp eller hur Venedigs kanaler är klarare än på många år… eller hur man på satellitbilder redan efter bara någon vecka såg en radikal minskning av utsläpp ovan Kina.


Jag fattar hur starkt vi kan påverka varann och hur lätt det är att gå in i denna ”kollektiva rädsla” MEN… ska vi inte se detta som en chans till ett globalt uppvaknande.., en chans till förändring.. till nytt… trots allt är detta inget vi kan påverka.. varken hur det påverkar ekonomin eller allt annat…
Min starka tro i alla fall är att detta.. denna kaotiska tid, både är jordens alltså naturens chans till att få återhämta sig samt mänsklighetens chans till nytt.,Ja jag tror många kommer både omvärdera samt ändra sina liv efter detta… kanske vissa tvingas till det vilket jag vet kan vara tufft; när liksom ”livet väljer åt en” men jag vet också att ofta är det just de gångerna som nya och fantastiska saker sker..

This too shall pass men så länge gör jag vad jag kan för att stå stadigt här på jorden 🧘🗺🌎….

Ps!! Ja energierna är crazy nu✨🔥💥💥☄️⚡️ så du behöver inte känna dig galen utan mer jobba med att värja och jorda dig🌳✨🧘

3 kommentarer på “Min känsla kring Corona och tiden vi är i…

 1. Ja det som förvånar mig mest är hur kollektiv rädsla slår in. Vi får lyfta oss i ljuset och förmedla vidare, Lugn, Kärlek , Att vi redan är i paradiset, Njuta av det vi har.🙏🏽 Tack fina för dina ord ✨🌸💗💫⭐️

  Gilla

 2. Gud vad bra skrivet..
  Jag har sagt att det kommer ebba ut & lugna ner sig; då blir jag nästan påhoppad (att vara positiv just nu verkar förbjudet :(….
  Tack 🙌

  Gilla

 3. Håller med dig Alin! Jag tror BARA på att vi får en nollställningssignal av allt nu- ingen pratar längre om det som var aktuellt före covid-19. Naturen ger oss alla en bitchslap och visar som vem bestämmer! Mer kommer komma fram till 2021 och jag är trots allt förhoppningsfull♥️🙏🏼
  Kram till dig♥️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: