När livet väljer åt en…

Jag hade gått med en ”gnagande”’känsla i kroppen i veckor och Dagen med D då det ”hände” ville jag bara gråta. Klumpen i magen växte sig större och större och så när jag kom hem förstod jag varför jag känt som jag gjorde.

Min dåvarande sambo behövde prata. Han befann sig tydligen i någon slags ”livskris” och visste inte vad han ville med något längre; inklusive med vår relation. Så det tog slut.. Och marken under mig rasade totalt. Jag vet faktiskt inte hur mycket jag grät de kommande veckorna. Idag förstår jag ju att egentligen handlade det inte om X för relationen var inte bra i sig ändå.. nej, det var så djupa gamla sår som revs upp.. Djupa traumatiska minnen och känslan av att än en gång förlora någon som stod mig nära. Att bli lämnad och övergiven..

På den tiden hade jag en medial kvinna som hjälpte mig mycket. En höstkväll, en kort tid efter ”samtalet” med X ringde jag henne och jag minns att hon sa; ”Alin, du kommer igenom detta och det leder till så mycket gott. Detta är det bästa för DIG”. Just där och då kunde jag inte ta in hennes ord. Smärtan var för påtaglig. Men idag vet jag; att bli lämnad av X var det absolut bästa som kunde hända mig. Jag tror inte att jag själv hade tagit mig ur relationen lika snabbt.

Mörket började så sakteligen skingras och jag hade så många fina möten med människor; både på jobbet och privat.. Det var även där och då som jag öppnade upp för min andlighet ( Ofta sker det genom ”livskriser”). Och knappt två år senare kom min nuvarande fantastiska Mattias in❤️.

Jag tror inte; jag VET att genom prövningar och svåra tider i livet kommer alltid något gott. Ofta vet vi inte själva vad det högsta bästa för oss är (även om vi kan tro det) och då är det så fantastiskt hur ”livet” kan välja åt en.:.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: