Longboard workout

Guten Abend,

Träning ska vara roligt tycker jag. Ja; för mig är det jätteviktigt att det inte känns som ett tvång utan något jag faktiskt vill göra. VAD vi gillar är som jag nämnt tidigare, väldigt olika. Medan vissa promenerar går andra på gym. Jag går ju mest på känslan vad jag är sugen på.. Så när jag spanade in Mattias longboard i hallen spann tankarna iväg och jag insåg hur perfekt träningsredskap den kunde vara. Det här blir ett roligt pass tänkte jag :-).

Jag har snabbspolat så videon är totalt dryag 40 sekunder men övningarna ser man tydligt. Jag har blandat så att hela kroppen får jobba. Ni kan tex sätta klockan på 30 sekunder och köra 2 varv på varje övning. Uppvärningen ser ni i början av videon och det var hopprep idag.

Låt fantasin flöda och se vad ni kan hitta på för att göra träningen rolig och lekfull.

Ha en fortsatt fin onsdagskväll.

Tjingeling,

Alin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: