Min frizon.

pt alin bistoletti personlig tranare stockholm kost

Det är i naturen jag hämtar kraft. Jag kopplar bort allt och andas. Att meditera innebär bla att du kopplar bort tankarna och bara är i nuet. Kommer det tankar ändå så låt de komma men fastna inte i de. Var i din kropp och lyssna till din andning. Återigen; kommer tankarna ändå, döm inte utan låt de svepa förbi men kom tillbaka till din andning. Andas in genom näsan, ända ner i magen. Känn hur den nedre delen av magen åker ut när du andas in och tvärtom; in när du andas ut. Djupa, långsamma andetag… Töm all luft innan du tar nästa djupa andetag.

Att träna fysiskt är en sak men många fokuserar för mycket på den fysiska kroppen och glömmer att man behöver stärka sig inifrån och ut, inte tvärtom. Meditation hjälper mig att vara i nuet, stärka mig inifrån och att höra min inre vägvisare (även kallat intuition).

Vad gör Du för att hämta kraft? Skriv gärna och dela med Dig.

Jag önskar er alla en fin måndagskväll.

-Alin (som just nu är så hungrig så jag undrar vad i skafferiet jag ska dyka på härnäst;-) ).

pt stockholm personlig tränare alin bistoletti

HÄR är min magiska plats… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: