Tips på ett fabulous matställe!!!

matapoteket rawfood pt stockholm alin bistoletti

Jag är ju en ”allätare” dvs jag tycker om allt från glass (omg yum!), Wienerschnitzel till Rawfood och Svensk husmanskost… Att äta ute är något av det bästa jag vet och idag lunchade jag för första gången på Matapoteket på Bondegatan. WOW säger jag bara.

Rawfood har ju blivit lite av en trend världen över och nu börjar Sverige mer och mer anamma denna trend. Precis som namnet säger så är Rawfood ”rå föda” (får ej hettas upp högre än 42 grader) och består av mestadels; groddar, nötter och grönsaker. Ok det där lät inte så jättespännande kan jag erkänna MEN prova!!! Det finns oändligt med recept på nätet och här på bloggen har jag publicerat mitt första Rawfoodrecept; Rawbollar.

matapoteket bondegatan rawfood stockholm pt alin bistoletti

matapoteket bondegatan rawfood stockholm pt alin bistoletti

Dagens smakupplevelse på Matapoteket var något utöver det vanliga. Det var ljuvliga smaker och smakkombinationer och maten var verkligen lagad med kärlek (ja sånt känner man ;-). Idag provade jag tre tapas, en röd smoothie (mynta,jordgubbar etc) samt en Rawboll med lakrits-och limesmak till dessert

t. matapoteket bondegatan rawfood stockholm pt alin bistolettimatapoteket bondegatan rawfood stockholm pt alin bistoletti

matapoteket bondegatan rawfood stockholm pt alin bistoletti

Både för er som prövar Rawfood för första gången och för alla er andra matglada. Prova Matapoteket. Ligger på Bondegatan  6 på Söder i Stockholm.

Tjingeling så länge…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: