Vår läkande natur!!

Äntligen blir det mer och mer uppmärksammat; naturens läkande kraft och magiska effekt på oss🌲🌳⭐️. 

I flera år jobbade jag i hälsobranchen. Jag är PT, hälsocoach och kostrådgivare i grunden med studier både i Sverige och USA. Det var givande och roliga år att få jobba med människor på det sättet och jag tar fortfarande emot pt-kunder MEN jag tyckte redan för några år sedan att något fattades inom hälsobranchen… Det räcker inte med att träna och ”äta rätt”.. Vi talar alldeles för lite om vilan.. varandet.. vistelse i den läkande naturen🌲💫.. Fler och fler blir idag sjukskrivna på grund av utmattning. Jag vill få fler att förstå vikten av att ”släppa taget”.. 

Vi behöver inte vara så ”duktiga” hela tiden. Jag har varit en ”duktig flicka” majoriteten av mitt liv med en en extremt hög ambitionsnivå och målfokus. Jag har vänt ut och in på mig själv för att prestera, behaga, vara till lags. Jag har tränat tills kroppen sa ifrån och sagt ja mot min vilja på tok för många gånger. Jag höll på att gå sönder.. 

De senaste dryga två åren har jag spenderat en stund varje dag i natur. Jag har stått mot träd, suttit i mossan och lyssnat på fåglarna. I naturen har jag släppt ut fler tårar än någon annanstans.. Förr hade jag var dag ett stark behov av träning.. Idag är det behovet utbytt mot ett starkt behov av natur 🌳🌲.

 Jag säger inte att endast naturen har hjälpt mig att läka. Vad jag däremot säger är att naturen är en av de sakerna som hjälpt mig mest i min läkning. Jag avslutar med att säga hur viktig den är för oss och hur måna vi bör va om den🌳🌲❤️🌍. 

Allt gott och en massa värme från mig ❤️🌅. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: