Vad får dig att må bra?

 

IMG_6688

Image(1)

 

Jag gillar Afrikansk dans; att totalt släppa loss utan att egentligen ha en aning om jag gör ”rätt” eller ser bra ut. Vissa dagar vill jag bara vila; i mina raggsockor och mysbyxor på fårskinnsfällen framför brasan eller i min kärestas famn.

Jag myser med Mio, vår kanin, för att han är världens härligaste lilla grabb. Jag busar med barnen omkring mig för att det gör mig glad och för att jag helt enkelt älskar barn.

Image(2)

Jag njuter av god mat utan att räkna kalorier eller få ångest över vad jag stoppat i mig för att livet för mig vore avsevärt mycket tråkigare utan det. Vissa dagar är det pizza för att det är gott,  andra dagar äter jag mungbönssallad för att just den dagen var det det min kropp ville ha. Jag lagar Wienerschnitzel, Gurkensalat och potatissallad åt familjen för att det är allas vår favoritmat. Vi samlas kring matbordet och tänder ljus och konverserar (utan mobiler) för att det är mysigt och viktigt att ”se varandra”.

 

Image(1) kopia
Kvällens middag; pasta med egenplockad svamp, grädde och tryffelsalt.

Jag går ut i skogen för att det ger mig energi, jordning och därmed ett inre lugn. Och nu snackar vi inte powerwalks med andan i halsgropen utan lugn promenad med en stunds total stillhet på ”min” meditationsplats i skogen.

Jag har börjat ”köttreducera” för att jag mår bra av det och för att jag värnar om moder jord och djuren.

Jag börjar morgonen med en kort stunds yoga för att min själ behöver det.

Jag sover 10 timmar per natt för att jag i perioder behöver det.

Jag säger nej när jag behöver och ja för att jag vill.

När jag är ledsen så gråter jag för att jag behöver gråta.

Dömer någon mig så är det deras ensak; ej min.

Jag vägleder människor; själsligt och fysiskt. Jag jobbar med det för att jag älskar det, för att det är mitt kall. Jag är min egen för att jag vill vara fri. Jag använder min mediala sida i mitt jobb för att jag har den och för att jag på så sätt bättre kan hjälpa de människor som kommer till mig.

Det finns stunder då jag tvivlar på mig själv och vad jag kan och stunder då jag känner mig totalt i min kraft och är helt trygg i allt. Vad jag däremot med handen på hjärtat kan säga är att jag älskar livet. Med allt vad det innebär; toppar och dalar, prövningar och utveckling, kärlek och trygghet..

Vill avsluta med att säga att mitt liv långt ifrån alltid har sett ut såhär. För er som känner mig så vet ni, för er som läst fler inlägg på bloggen har ni fått inblickar i mitt liv och för er som besöker bloggen för första gången vill jag säga; jag har stundvis i livet befunnit mig på ”botten av botten, i förtvivlan och undrat hur jag någonsin ska ta mig upp. Men det går… för vill vi någonting tillräckligt mycket så går det att ta sig vidare…

Livet är här och nu; och till för att levas (med allt vad det innebär⭐️).

Med värme,

Alin

4 kommentarer på “Vad får dig att må bra?

  1. Finaste Alin. Om du visste vad timmarna med dig i telefon har betytt och betyder. Som du vet har jag också varit på botten av botten, men nu klättrar jag uppåt. Och DU är en av dem som hjälper mig. Suverän är du.
    Många kramar Angelica

    Gilla

  2. Så underbar blogg, och så ljus och klok! Jag är så TACKSAM för att jag fått kontakt med DIG, känner mig så trygg med VÄGEN framåt!

    Varm kram från Lena Rydstrand 😇❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: