Vi blir frihetsberövade och tiger…


Vi har alla ett kall… något som driver oss… vissa vet vad deras kall är… andra söker sitt… oavsett vad så har vi alla ”uppgifter”här på jorden; i stort och i smått… Jag har mycket som driver mig och flera hjärtefrågor och det jag kommer att tala om idag är en av de..


Det är enligt mig en ganska så ”surrealistisk tid vi lever i.. Det är som att vi står och ser på medan vi blir fråntagna våra mänskliga rättigheter. Jag förstår att det är ”lätt” för människan att ”ställa sig i ledet”… ta sina vaccindoser, hålla avstånd… få sitt vaccinpass i hopp om att allt ska bli ”normalt” då.. men jag tror tyvärr inte att det är vägen…


Allt jag delar idag (som vanligt) är MIN sanning… MIN tro… MIN intuition. Inom mig pockar en ”eld” på… en stark stark känsla av att jag MÅSTE TALA! Jag har aldrig varit den som ställt mig i ledet och ”köpt allt med hull och hår” och än mindre idag. Jag är mamma till en 4-åring och en bebis på dryga två veckor och det är min plikt och skyldighet att ”skydda de” från detta vansinne som råder i världen.Jag skriver detta och gör min röst hörd för mina barns skull… och för alla er där ute som inte vågar tala av ren rädsla för att bli ”lynchade” och utfrysta.


I måndags skulle det varit luciatåg på vår dotters förskola. Luciatåget skulle hållas utomhus och anhöriga skulle få medverka; något vi här hemma verkligen sett fram emot! Så satt jag och pratade med vår lilla Holly i fredags och hon berättar att fröknarna sagt att föräldrar inte alls får vara med. Jag säger att jo Holly vi får vara med och så ska vi fika tillsammans. Vad jag hade missat var att nu var det visst nya restriktioner (igen ❗️❗️❓❓) och luciatåget skulle i år igen sändas digitalt. Jag dolde min besvikelse och sa att det blir så fint ändå Holly och att det var pga att många föräldrar inte kunde medverka och att det är många skolor och förskolor som gör just så (jag VÄGRAR prata covid-19 med Holly och vill för allt i världen inte att hon ska få ta del av de SJUKA bakomliggande orsakerna till varför vi inte fick vara med!!!!).

Jag har sedan några år valt att inte se på nyheterna eller läsa tidningen (till min mammas förtret). Detta är ett aktivt val jag gjort då jag tycker massmedia delar endast negativa nyheter och propaganda jag klarar mig utan. Jag vet att de nyheter som ska nå mig når mig ändå. Mao är jag inte ”påläst” kring exakt vad som sker i världen och kan i och med detta gå på min intuition och bilda mig egna uppfattningar om saker och ting.


Huruvida människor väljer att ta Coronavaccin eller ej behöver jag inte gå in på idag… jag respekterar de som väljer att ta sina sprutor och dömer ingen i sina val. Vad jag dock undrar är om alla vet att det är icke fullt godkända vacciner som ges.. och hur många doser ska behövas?! Som en närstående släkting till mig som är läkare uttryckte; ”det gick för fort att ta fram vaccinet och det är nya teknologier”.


Jag tror så starkt på våra mänskliga rättigheter och det som sker just nu i världen är att vi fråntas de. Utan vaccinpass får vi inte gå på bio i en salong med över 100 personer… vi får heller inte gå ut på restaurang fritt som förr eller resa fritt över gränserna. Vi blir beordrade att hålla avstånd (nej vi människor är INTE gjorda för att hålla avstånd och när jag i högtalaren i affärerna hör ”vi ber er att hålla avstånd”; vill jag ”stänga av” både mina egna öron och Hollys). Vi missar våra barns luciatåg (det som hände oss i måndags för att vi inte ska ”samlas” för många på en plats..


NÄR ska vi vakna?!? Jag vet att många många delar min röst men inte vågar göra sig hörda… jag vet också att många väljer att blunda för att det är ”lättare”.. jag vet också att en del kommer att triggas av det jag skriver idag och så får det också vara. Jag kommer inte att tiga!!! Om jag så ska behöva ”skrika ut” och be fler att vakna… att våga göra sina röster hörda.
Så vad jag tror…. Jag tror att förändringen är närmre än vi tror… att fler och fler vaknar upp ur dvalan och faktiskt vågar ifrågasätta. Jag tror också att detta är enda vägen för att en förändring ska ske. Jag tror att det är vi: folket som ÄR förändringen och att det är först när vi vågar vakna och stå upp för våra rättigheter och vår frihet som förändringen kan ske.


Vaccinpass, hålla avstånd, tvångsvaccinering… Jag är en sådan stark motståndare till allt detta och säger att INGEN kommer att kunna tvångsvaccinera varken mina barn eller mig. Det strider så starkt mot våra mänskliga rättigheter och för de kommer jag att kämpa ❗️🙏❣️!!!


Som avslut, jag vill så väl… jag vill att vi människor ska få må bra.. att vi ska få använda vår fria vilja och få fatta våra egna beslut utifrån den. Jag tror att de icke humana restriktionerna kommer att slå 100 gånger hårdare mot mänskligheten än Covid-19 och dess mutationer.

8 kommentarer på “Vi blir frihetsberövade och tiger…

 1. Jag håller med dig i det du skriver.Jag har lyssnat på forskare,läkare och vice vd för pfaizer,som avgick pga av att vaccinet inte är bra,och dom ändå marknads förde det.Vi som inte tagit vaccinet är ju foliehattar har jag hört,blivit utskälld för att jag valt att inte ta det osv.Men det är faktiskt dom som tagit vaccinet som är ute bland folk och inte håller avståndet,men skyller på oss som inte tagit det.Dom tror att dom är skyddade.jag respekterar hur man än väljer,önskar dom som tagit vaccinet kunde respektera mig.Jag är inte välkommen till min kusin och hans fru längre,för att jag valde att inte vaccinera mig.

  Gilla

  • När dom börjar tappa greppet om pinnen, får du fråga vem som är dum.. Är med i grupp Bojkotta V pass har advokater jurister som hjälper att mota bort dom.

   Gilla

 2. Hej, fina Alin!

  Jag har följt dig i några år nu o vet hur du tänker i vissa saker o vet att du vill alla väl men många vill inte lyssna på sanningen som du vet 🙏🏽
  Jag har tagit mitt ansvar o har valt bort vad allt vad vaccinet står för för det kommer inte in i min kropp, inte ens med tvång.
  Jag sörjer att min dotter har tagit o resten av släkten, bävar för att dem ska ge mitt barnbarn den om dem säger att barn från 0-5 år ska ha.
  Hon lyssnar inte på mig alls.

  Tack fina du 🙏🏽😇👼🏽❤🥰😍😘

  Gilla

 3. Hej fina Alin ❤
  Jag håller med dig!
  Jag har känt från första stund att ingen vaccin för mig, hela min kropp skrek NEJ. Har fått mycket skit av många när vaccinering kommit på tal å jag sagt att jag INTE kommer vaccinera mig. Varför ska jag behöva förklara mig hela tiden! När vaccinering kommer på tal nu i grupper är jag tyst eller går därifrån för jag ORKAR INTE längre med alla blickar å kommentarer när jag säger att jag inte tagit sprutorna ! Vissa av mina bekanta är jag inte välkommen till längre när jag inte tagit vaccin!
  Stor kram till dig Alin å de dina🤗💞

  Gilla

 4. Hej Alin!
  Du har så många kloka ord att dela och jag håller med dig till 100%.
  Vi är många som gör något och det blir mycket. Vi jobbar på med det vi kan!
  Kram och God Jul

  Gilla

 5. Så bra skrivet Alin❤️ Precis min åsikt om allt. Känns som ”stora delar av världen” har blivit helt tokig. Så mycket rädsla och hat. Måtte det vända snart…. ❤️

  Gilla

 6. Underbara Alin, du skriver så fint och jag håller med dig till 100%. Det finns ingen logik i det som sker och tyvärr vänjer sig allt fler med det de kallar för det ”nya normala”. För fem år sedan hade ingen människa stått bakom vaccinpass, men denna smutskastning och propaganda får fler och fler att förlika sig med att få sina grundläggande rättigheter ifråntagna. Jag tycker att det är skrämmande att de hur lättskrämda människor är och hur snabbt ett samhälle kan polariseras. Det är den stora faran just nu. Löste en kommentar ovan som jag tyvärr känner igen från andra håll; ovaccinerade människor som blir uteslutna från sina familjer. Det är sorglig. Allt detta som sker pga ett virus som är mindre farligt än både socker, fetma och överkonsumtion. Med ett vaccin som varken skyddar mot sjukdomen eller att smitta vidare. Jag köper inte alls detta med vaccinpass. Varför ska inte folk med naturlig immunitet eller uppvisat negativt test uteslutas från samhället om det nu är covid som man vill skydda ifrån? Nej, detta är ett steg för att långsamt kunna tvångvaccinera människor och inte bara mot covid utan allt läkemedelsbolagen framgent tycker att man ska vaccineras mot.

  Puss och tack för att du ger många en röst!

  Gilla

 7. Ja du Alin. Jag håller med dig fullt ut. Jag har läkare som sagt till mig från allra första början, TA INTE VACCINET det tar 10-år att framställa ett säkert vaccin. Inte ens min läkare och hela hens släkt skulle ta den. Nu är det 4 läkare som avråder mig till att ta det.
  Så vad säger det mig/er
  Jag kommer aldrig någonsin ta den. Jag tog svininfluensan vaccinet och vart så sjuk i två månader.
  Detta med vaccin pass osv är kränkande, vidrigt och helt oacceptabelt. Igår skulle e. God vän som hade tid på StuvstaVårdCentral som han bokat i förra veckan. Då ringer de upp han och säger: Du får inte komma hit för du är inte vaccinerad. Va????? Jag ska anmäla det. Jag ringde runt igår för att ta reda på om man får göra så här. Då svarade min brorsdotter som är chef på en vårdcentral att så får man inte göra. De får inte ens neka en papperslös.
  Så upp till kamp!!!! Att tvinga oss är för mig ett övergrepp mot mig och min kropp. Du om någon vet Alin, vet hur jag ställer mig till det. Så
  ALLAFÖRENENFÖRALLA!!!!!!!
  Vi måste stötta varandra mer en någonsin 💪🏼♥️♥️♥️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: