Vad är det som är viktigt… egentligen?

pt personlig tranare alin bistoletti coach

Kära läsare.

Som ni märkt så har jag inte varit lika aktiv här på sistone och utan att gå in på detaljer så vill jag förklara varför.. Denna blogg startade jag för att nå ut med budskap, inspirera och hjälpa människor. Jag vill nå ut; till många, och det var alltså därför jag började skriva. För mig är det viktigt att lägga ut inlägg med substans; att mina läsare känner att de får ut något av att följa min blogg.

Det har hänt en del på sistonde och jag har behövts på annat håll. Det är alltså därför mina inlägg minskat. Det känns viktigt för mig att ni förstår varför ni inte sett mig här lika mycket. Jag älskar att skriva och dela med mig av mina erfarenheter men jag vill göra det med HELA hjärtat vilket jag inte kunnat den senaste tiden.

Saker sker i livet och ibland behöver vi stanna upp för att få tid för reflektion. Ibland däremot så händer saker som rentav ”tvingar” oss att stanna upp och fundera över; VAD är det som är viktigt i livet, egentligen…? Alla materiella ting och ”småbekymmer” blir liksom totalt oviktiga.  Jag är frisk; både fysiskt och mentalt, jag har tak över huvudet och är omgiven av fantastiska och kärleksfulla människor. Det är det mest primära. Det är sådant vi aldrig får glömma.

Vi måste bli bättre på att se till det vi har istället för det vi ”saknar”. För några minuter; fundera över vad just Du värdesätter. Vad är det som förgyller Ditt liv?

Livet är en gåva som bör förvaltas väl. Kom ihåg att livet är här och nu! Inte i morgon och inte om 10 år.

Namaste, Alin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: