Skapa ett liv du inte behöver semester från..

Det är som att vi människor i västvärlden missat vad livet handlar om.. Många spenderar mestadels av tiden på jobb.. Jobb som många känner ångest inför eller absolut inte tycker känns stimulerande. Alltför ofta hör jag ”äntligen fredag och helg…” eller… ”åh va skönt med 6 veckors semester”. Semester eller helger som oftast ”flyger iväg” då det är så mycket som ska hinnas med.

”Build a life you don’t need a holiday from”… det säger allt tycker jag. Och något vi alla borde sträva efter då livet ju är här och nu och det är NU vi ska leva. Att jobba på ett ”trist” jobb för att bygga för framtiden när framtiden inte ens är garanterad….

Att betala räkningar eller handla mat behöver vi ju alla kunna så det är inte det jag talar om. Vad jag talar om är att fler borde ifrågasatta vad allt är värt… Vad vill Du göra och jobba med om Du får drömma fritt…? Jobbar du idag med något du brinner för? Har du ett jobb du trivs på och känner dig tillfreds med? Eller går du till ett jobb du egentligen inte trivs med och längtar efter helger och semester? Vill du starta eget och leva på din passion? Lever du det liv du i själ och hjärta vill leva? Jag tror att allt är möjligt.. Men att det oftast är rädslan för att ”hoppa”.. eller släppa tryggheten som håller oss tillbaka.

Låt oss spola framåt i tiden… Du är nu 80 år.. Vad vill du berätta för dina barnbarn? Hur vill du ha levt ditt liv? Vad gjorde du? Vad missade du?

Livet har så mycket fantastiskt att bjuda på.. Spring inte för fort så du missar det…🧘🏻‍♂️🌳.

2 kommentarer på “Skapa ett liv du inte behöver semester från..

  1. Jag är precis där 😊 Har sagt upp mig från en fast tjänst för att uppfylla mitt löfte till mig själv,att JAG väljer vad jag vill göra. Så nu skapas mitt företag Himlatur…äntligen 🙏

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: