Känsliga barn och alla diagnoser

img_9729

 

Kära medmänniskor✨.

Jag har något viktigt att dela. Det gör ont i mitt hjärta av att se alla barn diagnostiseras till höger och vänster. Är det inte ADHD så är det Asperger, autism eller add. Personligen tror jag inte på diagnoser av sådant slag.

Vad vi människor glömmer är att det finns andliga, öppna och känsliga individer här på vår jord som är här för att lära oss saker. Dessa människor skiljer sig av det slaget att de tar in mycket i deras omgivning. Känner in, känner av och detta är på ett energimässigt plan. Alltså långt ifrån vad våra logiska hjärnor säger oss. Detta går inte att ”ta på” utan sker bara inom dessa öppna, känsliga själar.

Att då lägga till denna frånkoppling från natur som råder i det nutida samhället, all skärmtid, det snabba tempot som är. För lite paus för vila, att bara vara. Och att på det; ge barnen medicin för att de har sk ”adhd”… När det de behöver egentligen är…

-Mer ro
-Mer vistelse i naturen
-Mer lugn i sin omgivning
-Mindre tid framför skärmarna
-Mindre tillsatser i sin mat
-Lugnare skolmiljö
-Massor med kärlek och tillgivenhet
-Förstå att de är unika i sitt slag

Jag är helt medveten om att det kommer att vara en del som blir ”upprörda” av detta inlägg men det bekommer mig inte då jag har en ren och god intention i allt jag gör och så även i detta.

Varför råder det en sådan rädsla kopplat till det andliga? Varför vill många inte ens försöka förstå att det finns mer i livet och här på jorden än allt vi ser och kan ta på.

Med massor av värme från Alin

6 kommentarer på “Känsliga barn och alla diagnoser

 1. Alin.
  Jag känner i hela min själ att du är precis det vi behöver på jorden. Orden du delar med dig av bildar meningar som kan förändra och sprida ljus❤️
  Fler som du tack.
  Varmaste tacksamhet✨💕💫

  Gilla

 2. Käraste Alin. Sitter och läser inlägget om att diagnosetera oroligs bar! Du kloka fina, detta reagerade jag och började jag ifrågasätta redan emot för 15 år sedan då jag jobbade inom barnomsorgen. Jag kan delvis förstå att man vill ha en förklaring till mitt barns annurlunds beteende, men som du skriver och som jag tänker…, medaljen har alltid två sidor… varför inte titta på bägge sidorna och ge det en rimlig chans. Så fint av dig att ta upp denna viktigs fråga och är det någon som reagerar negativt, då vet ju du varför!
  All ljus o kärlek till dig vackra själ! ❤️❤️Kramar❤️💞

  Gilla

 3. Det är som om du tagit orden ur min mun. Jag jobbar dagligen med människor som är utsatta på något sätt och det är så många av dessa som har fått diagnoser! Det gör ont i mitt hjärta när jag ser och känner deras lidande, förvirring och deras känsla av att hela tiden bli missförstådda. Vad jag också upptäckt är att många redan är andliga, men har inte fått förståelse för det. De håller det inom sig själva. Vi behöver ändra samhällets normer och se vad vi människor behöver.
  Kärlek och ljus till dig och alla andra vackra själar på vår jord ❤

  Gilla

  • Hej 💗. Vilken fantastisk återkoppling på mitt inlägg. Jag håller SÅ med dig; det gör ont i mitt hjärta att se så många bli missförstådda och att inte förstå hur andliga de egentligen är🌟. Ja; en förändring behövs och som jag känner, kommer den att ske🦋. Kramar till dig

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: