Movie Night


50 shades of grey

50 shades of grey… Oj oj oj vilken omtalad film. Jag är en av de få som varken har läst boken eller visste mycket om filmen innan jag såg den. Jag mötte upp två vänner på bio ikväll och såg denna omtalade film. Visste inte vad jag skulle förvänta mig så jag kan inte säga att jag blev besviken som en del andra verkar ha blivit av den. Jag blev påverkad av den men kan inte säga exakt hur..

Jag vet att många blivit upprörda av hur de speglar manligt och kvinnligt i filmen. Jag känner att jag inte har så mycket kommentarer kring just det utan tycker att alla får tycka och tänka precis vad de vill. Vad jag däremot kan säga om filmen; och nu talar jag till alla; även ni som inte sett den och kanske inte heller har en aning om vad den ens handlar om; var er själva och låt ingen ändra er!! Våga stå för den du är, sätt gränser för dig själv och stå fast vid de utan att påverkas av andra, säg nej när du behöver och ja för att du själv vill och inte för att det är ”rätt”. Följ DITT hjärta och inte vad ”normen” säger eller vad någon annan råder dig till. Det är bara DU som kan styra ditt liv. Och ja, det går att styra sitt liv precis åt det hållet man vill. Det är Du som kör…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: