Spontan löptur

löpskola saltsjobaden pt personlig traning nacka springteknik

pt saltsjobaden löpteknik springskola personlig tranare

Spontanitet är något jag är ett stort fan av. M a o att inte ha alltför mycket inrutat i livet utan försöka ta det lite mer som det kommer. För några år sedan var det långt ifrån hur jag levde med mina dåvarande träningsvanor; gym på bestämda dagar, aldrig ge avkall på springturer och ett fåtal vilodagar. DET är en historia för sig och något jag framöver kommer att dela med er här på bloggen.

Så i morse när det kom ett spontant sms från Mariel (min mellansyster) där hon frågade om jag ville ses 8.15 och springa med henne så var jag inte sen att haka på. Det är en SÅN träning jag utövar numera; den spontana typen. Träning för mig ska aldrig vara ett tvång utan något jag VILL göra.

pt saltsjobaden personlig traning nacka springskola löpteknik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: