Finbesök

Guddotter traning karlek pt stockholm

Idag har vi lilla Jackie här på besök. Min systerdotter 1år. Att kunna känna så mycket kärlek för ett barn som inte ens är ens eget.. Ja; som jag skrev i ett tidigare inlägg; jag är omgiven av fantastiska små barn som förgyller tillvaron. Om 1.5 vecka åker hela min ena systers familj på långresa i 6 veckor så jag passar på att ”tanka” så mycket tid med de som möjligt nu. Det här är den gladaste lilla tösen man kan hitta. Efter full rulle i ett par timmar; lek med pilatesbollen och bus med vår kanin Mio (som hon aldrig ville sluta ge godsaker till Mios förtjusning) somnade hon till slut mot min axel. Jag blir varm i hjärtat.

karlek guddotter pt stockholm traning

o

pt saltsjobaden halsa träning barn

Och såhär trött kan man bli…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: