Tacksamhet!

barn kids pt halsa coaching personlig tranare stockholm

Det är så ofta livet rusar iväg för oss.. Vi sätter upp mål; jobbar mot de men glömmer ibland bort att resan på väg till målet är det som är livet. Det är så viktigt att stanna upp, se oss omkring, se till allt vi har och inte bara längta oss bort eller se till det vi inte har.

Min genuina tacksamhet ”vaknade” på riktigt i mig efter att jag för ett par år sedan tog mig igenom en jobbig och utdragen separation. Jag kämpade då varje dag för att orka ge mina kunder det stöd och den hjälp de betalade för (jag arbetade då som hälsorådgivare på Itrim). Vissa stunder kände jag mig så ensam när jag kom hem på kvällarna. Så ensam, rädd och liten. Jag hade vänner och familj inte så långt bort men den där tomheten jag kände, som att mattan dragits undan helt under mina fötter, den var värst.

I flera år har jag haft en medial kvinna som mentor och hon var mitt största stöd genom den där tuffa tiden. Jag ringde många gånger till henne och grät. Jag kände mig stundvis så ”svag” och frågade henne hur jag skulle få kraft. Varför hade jag satts på så många prov i livet.. ? Hennes kloka ord påminner jag mig om ibland; ”Alin; man får aldrig mer än man klarar av”. De orden gav mig ny kraft och jag visste att även detta skulle jag allt klara mig starkare ur.

Jag tog mig vidare och blev starkare och starkare med tiden. Jag lärde mig att ha tålamod, vara mer ödmjuk mot mig själv och att stå stadig(are) fastän livet kan vara lite stormigt ibland. Jag lärde mig också att; att vara stark är även att våga visa sig sårbar…

Nej; jag är ingen super-björn idag heller (även om jag ibland kan önska jag vore det 😉 ) MEN jag har med tiden lärt mig att se på livet på ett annat sätt. Jag tror att när man går igenom svårigheter i livet så får man en ödmjukare inställning till allt. Man lär sig att uppskatta och njuta av även de ”små sakerna” i livet.

Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är att ligga kvar i sängen, blunda och känna tacksamhet för allt jag har omkring mig. Inte bara att säga det tyst för mig själv utan att känna det; med hela mitt hjärta.

Just idag är jag tacksam för min fantastiska sambo som alltid stöttar mig och älskar mig för den jag är. Han är mitt allra största stöd i att våga ta klivet från min anställning och satsa på eget. Tack Mattias för att du kom in i mitt liv!

Jag vill också passa på att dela min tacksamhet över mina 5 underbara syskonbarn och 2 bonusbarn som jag har i min närhet. Noel, Fred, Tiel, Buster,Jackie, Alicia och Axel. Tack för att ni förgyller mitt liv. Jag skulle gå genom eld och vatten för er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: