Chokladdröm!

IMG_4032

Howdey! Jag blundar och ställer mig med näsan mot solen. Jag njuter varje minut av ljuset som nu är här. Våren är kommen! Woop woop! Vårens ankomst ”firar” jag idag med mitt senaste tillskott i smoothiefamiljen; Chokladdröm.

2.5 dl valfri bas (idag hade jag ekologisk havremjölk hemma)

2 droppar vaniljstevia 1/2 avokado (du kan köpa frysta avokadobitar) alt 1 liten fryst banan

1 msk raw kakao

1 msk Coconut Butter (jag har köpt en av märket Artisana på hälsokost)

1 msk skalade hampafrön

Valfritt: 1 skopa valfritt proteinpulver (jag föredrar vassle pga smaken men se till att det är rent, dvs bra kvalitet från hälsokosten)

Mixa och njut kall!

Hampafrön innehåller mycket protein och Omega 3 & 6!

Raw Kakao (Raw är när kakaobönan inte hettas upp högre än 40 grader) innehåller flavonoler som är en form av fytokemikalier som motverkar fria radikaler i kroppen och därmed minskar risken för ohälsa. Kakaobönan har ett flertal positiva effekter men jag valde en av de här 🙂

Coconut butter är alltså till skillnad från kokosoljan smakrik och görs på hela kokosnöten. Supergod att äta som den är!

Jag önskar er alla en strålande vacker vårdag.

-Alin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: