Klättersöndag!

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

Söndag morgon och man vaknade upp till en strålande vacker vårdag. Det var som balsam för själen. Jag älskar verkligen våren!

Det känns som att denna veckas fokus har varit att prova på nya träningsformer (och mer blir det nästa vecka för på tisdag är det Poledance som står på tur 😉 Håll utkik här när jag berättar om den upplevelsen.) Idag var det klättring med några kompisar som stod på schemat. Marie och Erik har klättrat i flera år och är ena riktiga veteraner på klättring (Erik är tom instruktör i det). Mattias och jag är minst sagt ”grönare” på området.

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

Den känslan som infann sig idag där på klätterväggen… WOW säger jag. WOW! Pulsen steg, värmen ökade i hela kroppen och fokusen var totalt! Jag var liksom för en stund ”ett med klätterväggen” som jag uttryckte det för Marie ;-). För att inte tala om vad Marie var; som en smidig katt där på väggen. Sista leden jag klättrade tog mina underarmar totalt slut och svetten lackade. Men sicket härligt avslut på klätteräventyret 🙂

Klätterhallar finns lite varstans i Stockholm men idag tog de med oss till Karbin som ligger i Västberga. Lite mindre men mer gemytligt tycker jag. Marie och Erik brukar ta med sina barn och klättra världen över och jag insåg verkligen idag vilken perfekt familjeaktivitet det är. Summering av dagen; superkul, jobbigt, utmanande, lite förhöjt adrenalin och svettigt. Det här kommer vi helt klart att fortsätta med; både själva och med barnen.

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

Erik ”bouldrar” som det heter på klätterspråk. Man klättrar utan rep och säkring. De frågade om jag var sugen på att prova innan vi skulle åka hem. Sugen var jag absolut men mina stackars underarmar skrek.. nooooo. Ska smörja de stackarna med magnesiumolja så att jag kan röra mig imorn 😉

pt stockholm klattring karbin personlig tranare alin bistoletti

Sist men inte minst…. Vi fick även träffa Otto. Maries och Eriks lilla kanin på 8 veckor. Har ni sett något sötare?! Den där lilla fluffbollen ville jag aldrig sluta pussa och gosa med.

Ha en fortsatt riktigt fin och lugn söndagskväll.

-Alin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: