Om att ge.

Tänk om vi alla gör en god gärning om dagen..; liten eller stor är inte relevant. Det kan vara att hålla upp dörren för någon vid tunnelbanan, resa sig upp för en äldre på bussen eller bemöta den ledsna med ett leende.. Att ge ovillkorligt är att ge utan att förvänta sig något tillbaka.. Vissa ger för mycket av sig själva (ja jag har själv varit där) och det är inte det jag menar med detta inlägg. Vad jag menar är att världen skulle se helt annorlunda ut om vi såg utanför våra ”bubblor”. Att vi ser till allt vi faktiskt har och hur lite vi faktiskt behöver göra för att förbättra någons dag. Jag tycker vi alla öppnar upp ögonen på vid gavel och ser våra medmänniskor runt omkring oss. Vad kan Du göra idag för att bidra till en finare värld? Ni som läst mina tidigare inlägg vet att jag alltid följer min känsla eller intuition och jag ger till den jag verkligen känner behöver min hjälp. Just idag var det en man som sålde Situation Stockholm som behövde hjälp. En tidning på 50 kr var mitt bidrag. Som sagt; gärningarna behöver inte vara stora. Det ÄR verkligen tanken som räknas. -Alin

IMG_4686

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: