Nyttigare mums!

nyttigt godis pt personlig tranare alin bistoletti

Ok everybody. Jag ääääälskar kokos! ALLT som har med kokos att göra; kokosvatten, coconut body lotion, kokosschampop, kokosgodis… Ja you name it! Bara doften för mig till ett tropiskt paradis där jag sippra med sugrör från en kokosnöt under en palm :-).

Vi hade gäster häromdan och jag ville bjuda på något gott men lite mer hälsosamt. Som jag nämnt tidigare så bakar jag oftast mer ”traditionellt” men får mer och mer upp ögonen för godsaker som faktiskt är mer hälsosamma. Som sagt; balans i allt men här får ni ta del av ett recept jag sparat från någon hälsotidning (minns ej vilken).

nyttigt godis pt personlig tranare alin bistoletti

Idag ska jag hämta mina FANTASTISKT goa syskonbarn som äntligen är hemma från sin långresa 🙂 Woop woop! Jag önskar alla en strålande fin fredag.

-Alin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: