Bovetewraps och middag på golvet.

glutenfritt bovetewraps pt stockholm alin bistoletti

Igår hade jag en liten kockassistent i köket. Det är så roligt tycker jag; både för barnen och de vuxna när vi lagar mat ihop. För att inte tala om vad man ger med de ut i vuxenlivet. Än roligare är det när de själva visar intresse. De lär sig ta ansvar, prova nya smaker och samtidigt får man en mysig stund ihop.

Igår var det alltså Alicia och jag som bjöd på middag; Glutenfria Bovetewraps med vegetarisk fyllning. Igår fyllde vi de med ugnsrostad sötpotatis, syltad rödlök, avocado, hemgjord humus, stekt halloumi och sallad.

Samhället är så uppbyggt på rutiner. Något vi försöker gå emot så mycket det går. Varför inte servera middagen på golvet :-)?! Barnen älskar när vi ”tokar till det” och frångår våra vanliga rutiner (och jag med 🙂 ). glutenfritt bovetewraps pt stockholm alin bistoletti

glutenfritt bovetewraps pt stockholm alin bistoletti

Skärstorsdagen idag.. Det betyder gå påskkärring för barnen. Själv ska jag plocka fram färger och papper och måla. Jag pysslade mycket med målning och ritande när jag var yngre. Har liksom lite ”glömt av” den sidan i mig. Idag ska jag i alla fall plocka fram barnet i mig och måla lekfullt, totalt gå utanför ramarna av vad man anser snyggt eller professionellt och bara gå loss på papperet.

Jag tror det är mycket viktigare än vad vi förstår att inte alltid ta saker på sådant allvar som vi gör. Ibland måste vi självklart det men jag tror det är viktigt att vi då och då ger oss själva de små stunderna då vi släpper loss lite; skrattar från magen, busar med barnen, besöker någon nöjespark, leker kull. Ja att vi för en liten stund bara ÄR.. Vad gör ni för att få fram ”barnet i er”.. :-)?

Jag önskar er alla Glad Påsk och en fortsatt fin torsdag.

Ciao,

Alin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: