Tack!

Guten Abend alle.

Jag vill börja med att tacka för alla fantastiskt fina kommentarer och meddelanden jag fått på mitt inlägg om Ortorexi. Era ord värmer och jag känner att budskapet nått ut vilket är ett av mina mål med denna blogg. Så tack!

Att få ge är fint.. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så finns det dock en balans mellan givande och tagande; en gräns man behöver sätta för sig själv. Att ge för mycket kommer i slutändan att dränera dig (japp; jag har varit där också;-). Jag tror ni är med hur jag menar..

Att ge kan man göra på många olika sätt. Det kan vara att ge någon ett leende, att finnas för en vän eller att hjälpa den gamla damen över gatan. Helt enkelt att bidra till samhället i stort och smått.

Igår var jag inne på en av mina favoritbutiker; Primör på Söder. De har ju allt möjligt spännande och gott men igår föll jag för denna tandborste; Humble Brush

pt alin bistoletti humble brush

pt alin bistoletti humble brush

För varje tandborste man köper så går en tandborste till någon behövande. Finns för både barn och vuxna och är gjorda helt i naturmaterial. Som sagt det finns många sätt man kan bidra till samhället på:-)

Jag önskar er alla en fin fredagskväll!

-Alin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: