YOGA-OCH MEDITATIONSRESA ITALIEN

5-9 september 2019

Granne med Toscana ligger den vackra och oexploaterade regionen Le Marche. Här sträcker sig vackra stränder längs kusten och Sibillinibergen inåt land.

I närheten av byn Mogliano ligger detta fantastiska gamla restaurerade stenhus där vi kommer att vistas i 4 dagar tillsammans. Denna resa kommer att innehålla yoga (med instruktören Ebba), meditation (med mig Alin), fin gemenskap, god mat lagad av kocken Mattias (med 25 års kökserfarenhet), vila, picknick i den vackra naturen, besök på lokal vingård, bad i poolen om vädret tillåter.

Platsen vi kommer att bo på är unik i sig, beläget på en fin kulle med stor tomt, pool och boende i ett vackert restaurerat stenhus i 5 dubbelrum; alla med tillhörande badrum. Med på resan kommer vi även att ha vår lilla dotter Holly med mina fantastiska svärföräldrar som barnvakt (vi kommer att bo i poolhuset, separat från det stora huset.)

 

Följ med oss på denna oförglömliga resa full av god lokal producerad mat, yoga, härliga möten, meditation, vackra omgivningar, njutning och stillhet…

Endast 10 platser

VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR MATTIAS, ALIN OCH EBBA