RESOR

RETREAT I ITALIEN

DATUM: 20-24 SEPTEMBER 2018
eller
16-20 maj 2019

Granne med Toscana ligger den vackra och oexploaterade regionen Le Marche. Här sträcker sig vackra stränder längs kusten och Sibillinibergen inåt land.
I närheten av byn Mogliano ligger detta fantastiska gamla restaurerade stenhus där vi kommer att vistas i 4 dagar tillsammans. Denna resa kommer att innehålla fin gemenskap, god mat lagad av kocken Mattias (med 25 års kökserfarenhet), vila, picknick i den vackra naturen, besök på lokal vingård, bad i poolen om vädret tillåter, meditation och kanske något av det viktigaste av allt; dagar av varande… Utöver det vi planerat åt er så kommer det finnas gott om tid för ”egen tid” att göra vad ni vill med.
För den matintresserade så får man även följa med kocken Mattias till den lokala marknaden eller lokala butikerna för att inhandla mat och självklart vara med i köket också om man vill. Det kan även bli en liten espresso eller Peroni på vägen.. Man är ju ändå i Italien 🇮🇹…

Ni kommer att bo i ett stort stenhus i 5 dubbelrum; alla med tillhörande badrum.

Följ med oss på denna oförglömliga resa full av god mat, dryck, härliga möten, vackra omgivningar, njutning och stillhet…
Endast 10 platser
Vi kommer att vara på plats redan på onsdagen så ni är välkomna när det passar er bäst under torsdag dag. På måndagen och hemresedagen är ni välkomna att stanna till kl 14.
VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR MATTIAS OCH ALIN