Kurser

KURS I ANDLIGHET

Öka ditt andliga medvetande. En kurs helt utan pekpinnar. Andlighet, anser jag, ska vara enkelt och okonstlat. Denna heldag kommer att hjälpa dig att fördjupa din andlighet. Du kommer att få med dig både upplevelser och verktyg för att utvecklas andligt; både privat och för dig som redan nu arbetar andligt.

Med denna kurs vill jag inspirera fler att kliva in i sin andlighet, våga använda den mer, skapa en större förståelse kring den samt viktigaste av allt, förenkla. Andlighet har inget med prestation att göra. Vi föds med gåvor som är menade att användas och det finns, enligt mig, inget som heter ”man ska göra si eller så.. man ska inte… man måste… etc.

Denna heldag kommer vi att göra olika ”andliga” övningar både inomhus samt i naturen. Vi kommer att diskutera viktiga ämnen för er andliga utveckling. Jag kommer även att dela med mig av egna erfarenheter.. Man kan kort och gott säga att detta är en ”kanaliserad kurs” uppifrån där jag sedan en tid tillbaka fått till mig olika teman vi kommer att beröra och övningar vi kommer att göra; allt för att Du ska få ut det mesta möjliga av dagen. Inga förkunskaper krävs. Det är ej heller ett krav att du vill arbeta eller arbetar inom det mediala. Vissa som kommer att gå mina kurser gör det endast för sin egen utvecklings skull.

Vi kommer att vistas i en fantastisk miljö på en gård utanför Stockholm. Kursen kommer att hållas i ett nyrenoverat hus från 1300-talet. Det bjuds på god mat, hembakat fika, god stämning, djupa samtal, viktiga andliga ”teman” samt säkerligen ett och annat skratt.

För er som behöver boende finns hotellrum att tillgå till rabatterat pris där frukost ingår. Alla gäster som övernattar får en Siggesta kokbok i present.

Jag ser med stor glädje fram emot vårens kurser.

PLATS: Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm

10 FEBRUARI FULLBOKAD!!!

28 APRIL FULLBOKAD

2 JUNI  Ett fåtal platser kvar.

TID: Lördag den 2 juni. Kl 9-17

PRIS: 1690 kr för denna heldag

ANMÄLAN SKER TILL: alinbistoletti@mail.com.

Anmälan är bindande vid bokning av plats. Betalning sker till mitt bg 593-9855. Märk din betalning med ”Kurs Siggesta 2 juni” samt ditt namn.

Betalning sker senast 25 april. Avbokning kan endast ske pga sjukdom styrkt med läkarintyg.