KURSER

KURS I ANDLIGHET

Öka ditt andliga medvetande. En kurs helt utan pekpinnar. Andlighet, anser jag, ska vara enkelt och okonstlat. Denna heldag kommer att hjälpa dig att fördjupa din andlighet samt bättre förstå vad du själv kan samt hur du kan hantera din ”känslighet”.

Du kommer att få med dig både upplevelser och verktyg för att utvecklas andligt; både privat och för dig som redan nu arbetar andligt.

Med denna kurs vill jag inspirera fler att kliva in i sin andlighet, våga använda den mer, skapa en större förståelse kring den samt viktigaste av allt, förenkla. Andlighet har inget med prestation att göra. Vi föds med gåvor som är menade att användas och det finns, enligt mig, inget som heter ”man ska göra si eller så.. man ska inte… man måste… etc.

IMG_5830

Denna heldag kommer vi att göra olika ”andliga” övningar både inomhus samt i naturen. Vi kommer att diskutera viktiga ämnen för er andliga utveckling. Jag kommer även att dela med mig av egna erfarenheter.. Man kan kort och gott säga att detta är en ”kanaliserad kurs” uppifrån där jag fått till mig olika teman vi kommer att beröra och övningar vi kommer att göra; allt för att Du ska få ut det mesta möjliga av dagen. Inga förkunskaper krävs. Det är ej heller ett krav att du vill arbeta eller arbetar inom det mediala. Vissa som kommer att gå mina kurser gör det endast för sin egen utvecklings skull medan andra har som avsikt att arbeta inom det andliga eller redan gör. Utöver det jag planerat för er denna dag så kan jag lova många fina fina möten (detta kan jag tydligt se genom de kurser jag tidigare haft).

Alla mina kurser hålls på fantastiska Siggesta Gård utanför Stockholm. Vi håller delvis till i en av deras unika lokaler som kallas ”Munken”; en upprustad gammal lagerlokal från 1800-talet. Siggesta gård är omgivet av vacker natur; hagar och här finns bla en 700 år gammal ek. Maten är till stor del lokalproducerad med fina råvaror.

Till er som önskar bo över erbjuds rum till rabatterade priser.

500 kr per person per natt för del i dubbelrum (fredag-söndag). 850kr för enkelrum. Detta bokas direkt via Siggesta. http://www.siggestagard.se . Ange att ni går kurs med mig. Ni kommer då även att få en Siggesta kokbok som en liten gåva.

NÄSTA KURSDATUM 2019

16/3

10 platser

Anmälan sker via alinbistoletti@mail.com.

Betalning sker i samband med anmälan till mitt bg: 593-9855. Märk din betalning med Siggesta + det datum du ska gå samt ditt namn. När din betalning finns på mitt konto bekräftas din plats med ett mail till dig. 

Pris: 1990 :- för denna heldag inklusive förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt tillgång till snacks.

Med värme//

Alin

* Med reservation för eventuella ändringar. Vid färre än 6 bokningar ställs kursen in.