HUR DAGARNA PÅ RESAN SER UT

Första dagen

Dagen för ankomst. 16.30 kommer vi att möta er på Ancona flygplats där transfer att tar oss till Casa Preziosa. Vi landar i huset där ni får era rum tilldelade er. Sedan bjuds det på ett glas prosecco med tilltugg och poolhäng och poolhäng för den som vill (om vädret tillåter). 20.30 bjuder kocken Mattias på en god middag.

Andra dagen

Vi börjar dagen med frukost kl 9.00. På fredagar är det marknad i grannbyn Montegiorgio med bla färska grönsaker, fisk, kläder, skor, frukt. De som vill följer med dit där vi även kommer att ta en fika på torget.

Tredje dagen

Idag är det Picnic uppe i bergen. Ca 45 min bilfärd från huset ligger den vackra sjön Lago di Fiastra. Vi kommer att vandra uppför i lugnt tempo i ca 1 h och äta vår picknick vid Lame Rosso bland häftiga klippformationer. Sköna skor att gå i rekommenderas.

Fjärde dagen

Som alla andra dagar kommer det att finnas gott om tid att bara vara. Efter frukost kl 10.00 kommer vi att ta en promenad på ca 40 min in till byn Mogliano där vi tar en kaffe/fika på torget. På kvällen promenerar vi i ca 10 min till den lokala restaurangen: Trattoria Montechiaro där vi bjuder er alla på middag. Här serveras goda lokala specialitéer såsom pasta och pizza.

Sista dagen

Dagen för hemfärd. Vi bjuder på frukost före utcheckning kl 10.00 då även transfer tar er till flygplatsen.

IMG_8365

Dessa resor handlar om att koppla av, njuta på vacker plats, äta god vällagad mat, uppöva härliga möten samt vackra omgivningar.

Huset vi bor i är magnifikt, med vacker utsikt och stor pool. Är det något av det vi planerat som man inte vill följa med på så är Casa Preziosa en underbar plats i sig att bara ”vara” på. Ligg vid poolen, läs en bok i soffan, vila i din sköna säng, ta en promenad in till byn eller sitt i trädgården och njut av utsikten och en god dricka.

Casa Preziosa; ett fantastiskt hus på en underbar plats. Alla rum har tillhörande badrum. När du anländer får du tillgång till vid badrock samt tofflor. Hårfön, handdukar och duschtvål finns.