HUR DAGARNA PÅ RESAN SER UT

Första dagen

Dagen för ankomst. 16.30 kommer vi att möta er på Ancona flygplats där transfer tar oss till Casa Preziosa. Vi landar i huset där ni får era rum tilldelade. Sedan bjuds det på ett glas prosecco med tilltugg och poolhäng för den som vill (om vädret tillåter). 20.30 bjuder kocken Mattias på en god middag.

Andra dagen

Kl 7.50 kommer Ebba att hålla morgonyoga med oss. I samband med det kommer även en enklare meditation att hållas.

Frukost serveras kl 9.00 liksom alla andra dagar.

På fredagar är det marknad i grannbyn Montegiorgio med bla färska grönsaker, fisk, kläder, skor, frukt. De som vill följer med dit där vi även kommer att ta en fika på torget. Avfärd 10.30

16.00 yoga med Ebba.

19.00 middag

Tredje dagen

7.50 Morgonyoga med Ebba samt meditation med Alin.

Frukost 9.00

Idag är det picknick uppe i bergen. Ca 45 min bilfärd från huset ligger den vackra sjön Lago di Fiastra. Vi kommer att vandra uppför i lugnt tempo i ca 1 h och äta vår picknick vid Lame Rosso bland häftiga klippformationer. Sköna skor att gå i rekommenderas. Avfärd: 11.00 och vi blir sedan borta i några timmar.

Middag 19.00


Fjärde dagen

Morgonyoga samt meditation 7.50.

Frukost 9.00

Efter frukost kl 10.30 kommer vi att ta en promenad på ca 40 min in till byn Mogliano där vi tar en kaffe/fika på torget.

Lunch 14.00

Eftermiddagsmeditation/yoga 16.30

På kvällen promenerar vi i ca 10 min till den lokala restaurangen: Trattoria Montechiaro där vi bjuder er alla på middag kl 20.00. Här serveras goda lokala specialitéer såsom pasta och pizza.

Sista dagen

Dagen för hemfärd. Vi bjuder på frukost före transfer avgår till flygplatsen kl 7.00. Utcheckning är kl 10.00.

IMG_8365

Dessa resor handlar om att koppla av, yoga, enkla meditationer, njuta på vacker plats, äta god vällagad mat, uppleva härliga möten samt vackra omgivningar.

Huset vi bor i är magnifikt, med vacker utsikt och stor pool. Är det något av det vi planerat som man inte vill följa med på så är Casa Preziosa en underbar plats i sig att bara ”vara” på. Ligg vid poolen, läs en bok i soffan, vila i din sköna säng, ta en promenad in till byn eller sitt i trädgården och njut av utsikten och en god dricka.

Casa Preziosa; ett fantastiskt hus på en underbar plats (även granne med en vingård bara 10 min promenad bort. Om det är av intresse att besöka så går det att ordna. Alla rum har tillhörande badrum. När du anländer får du tillgång till vit badrock samt tofflor. Hårfön, handdukar och duschtvål finns.