HELANDE HALSBAND

När jag gör dessa halsband har jag alltid på indianmusik i bakgrunden för att skapa den ”rätta känslan” under tillverkningsprocessen.. Jag tar sedan med mig halsbanden ut i skogen där de får ligga i mossan under några timmar för att tanka av naturens läkande och stärkande kraft.🌳⭐️. Innan jag slår in de i sina små paket för att sända iväg de till deras kommande ägare så håller jag de i mina händer och fyller på de med extra kraft och helande energi. Inget halsband är det andra likt vilket är så jag vill ha det då det ju är samma med oss människor; ingen är den andra lik❣️🙏.

⭐️ Amazonit (översta bilden)

Amazonit är en oerhört lugnande sten som stödjer vid förändring. Det är en helande sten som öppnar upp hals-och hjärtchakrat för att kunna utöka en kärleksfull  kommunikation. Amazonit stärker intuitionen, motar bort negativ energi samt hjälper en att uttrycka sina sanna känslor och tankar. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟.

Finns att beställa med brun, svart eller beige/ljust brun läderrem🧘📿💖

🌟 Rosenkvarts (mellerstabilden)

Rosenkvarts är en riktig kärlekssten som kan hjälpa till att stärka kärleken till dig själv samt öppna upp för villkorslös kärlek. Det är en fin sten att använda vid hjärtesorg och vid läkning och öppnande av hjärtchakrat❤️. Rosenkvarts hjälper att ge och få kärlek; om det så handlar om kärlek med en partner, familj eller vänner. Den balanserar känslor och hjälper till att stärka självkänslan samt är en sten som kan hjälpa till att lösa djupt liggande  blockeringar. Energin är mild, kärleksfull och lugn🌟. 📿📿

⭐️ Jade Nefrit (nedersta bilden)

Jade Nefrit är en balanserande sten som ger lugn när man befinner sig i stormens öga. Den hjälper med skuldkänslor och är en sten för beskydd. Jade Nefrit ökar även Chi- flödet dvs livsenergin och är en sten för överflöd, kärlek och hjärtchakrat.

Pris per halsband; 350 kr plus porto 49kr

För beställning eller mer info skicka sms på 0708-243558. Eller maila mig på alin.bistoletti@gmail.com