HEALING

Många bär med sig mycket både från detta liv och tidigare. Healing kan hjälpa dig att skapa ett inre lugn, hjälpa dig läka gamla cellminnen från tidigare liv, lösa upp blockeringar eller annat som just du behöver. Healing fungerar lika bra oavsett om det sker på distans eller ej. Jag healar alltid från min ”plats” i naturen oavsett om det är en distanshealing eller om Du kommer ut till mig för en skogshealing. För mig finns det egentligen ingen mer ”självklar” plats att heala på än i den, i sig, oerhört läkande naturen.

_____________________________________________

SKOGSHEALING🌳

Kom ut till mig i den vackra skogen” i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Vi möts vid Lokeparken och kommer att börja med en kortare härlig skogspromenad till vår utvalda healingplats. Efter healingen förmedlar jag det som kommit till mig. Detta möte brukar ta ca 2 h.

PRIS: 1790 KR

(Vid kvällar och helger tillkommer 200kr vid bokning)

_________________________________________

DISTANSHEALING

Sker på distans och det spelar ingen roll vart du befinner dig rent geografiskt. Det enda som behövs är att du kan lägga dig ner bekvämt och ostört medan jag healar. Efter healingen kommer jag att skicka ljudfiler på det jag fått till mig under healingen.

PRIS: 850 KR för ca 75 min

Vid kvällar och helger tillkommer 200kr

__________________________________________

BOKA VIA SMS PÅ 0708-243558 eller via Mail alin.bistoletti@gmail.com

BETALNING SKER I SAMBAND MED BOKNING TILL MITT BG 593-98 55.

AVBOKNING SKER SENAST 24 H FÖRE BOKNING via mail alin.bistoletti@gmail.com eller på 0708- 243 558

UTEBLIVEN AVBOKNING DEBITERAS FULLT.