Livet, rädslor och min familj ❤️

Det här är min familj ❤️, Niki 6 månader, Holly 5 år, min stiliga man och så jag… Det var i helgen på våra vänners fantastiska bröllop…

När jag ser bilden blir jag både berörd och stolt… att jag skulle hamna just här kändes overkligt för ett antal år sedan… idag ska jag inte berätta hela historien men för att ni ska förstå min poäng med inlägget så behöver jag berätta vem jag är och vad jag kommer ifrån (utan att dra alla detaljer…)

Att vi alla bär på en historia är sant… min historia inkluderar en hel del smärta, sorg, rädslor, trauman, destruktiva relationer, missbruk ( i form av träning, mat och alkohol ).

Som ”grädde på moset” så levde jag en tid med en fullfjädrad psykopat i usa som inte bara tryckte ner mig i skorna utan kränkte mig verbalt med ord så fula att jag inte ens vill använda de här…

Jag levde i större delen av mitt liv i rädslor att inte duga, att inte vara älskad.. att inte vara vacker nog, ha fin kropp nog, vara duktig nog… Jag har generellt sett alltid haft vänner men också burit på en känsla av att inte passa in… och med det en enorm ensamhet och tomhet inom mig. Jag har i alla relationer förut trott att om jag ” gör fel” är jag inte älskad.. och skräcken att bli bortvald och avvisad tog ofta över hela mitt system och ”förlamade mig”… Människor i min omgivning har alltid sett mig som en stark självständig tjej och sedan kvinna… Få tror jag såg igenom och såg den lilla lilla osäkra, otrygga, vilsna Alin som jag var… jag skriver V A R för det är nu vi kommer till det vackra….❤️…

Jag befann mig på en total nollpunkt i mitt liv där jag sagt upp mig från min fasta tjänst, startat eget företag, flyttat isär från min sambo och sålt vår underbara lägenhet.. jag satt i en ”deppig” hyresrätt i stan och visste inte vart jag var på väg eller hur…

Så kom sommaren 2013❤️ och jag mötte denna vackra man… Han jobbade som kock på min systers restaurang. Det där med att det ”sa klick” är en underdrift… Han var säker på att jag var upptagen och jag säker på att han var gift (då han hade två barn)… men så ville livet annorlunda och vi var där och då båda helt lediga… det kom att bli den bästa sommaren i mitt liv men också på ett vis den ”läskigaste”… Vad är läskigt med att träffa sitt livs kärlek kanske ni undrar nu? Jo det är det jag ska berätta nu och delvis också en poäng med mitt inlägg… att möta sann kärlek när man bär på en massa sorg, svek, förlust och sår ÄR läskigt… för tänk om även denna man skulle vända mig ryggen, sluta älska mig… avvisa mig… vara otrogen… så vad gjorde jag? Jag sprang.. jag fysiskt sprang och försökte hitta alla anledningar till att ”slippa” behöva släppa in honom… det hette ;”han är för gammal, han har två barn, han har varit gift…” men dessa anledningar räckte inte och att han stod där när jag sprang iväg och med fullt av kärlek i blicken sa; ”Ali, jag älskar dig och jag finns här när du är tillbaka” gjorde att jag till slut ”gav upp” alla försök till att fly… mina försök till flykt grundades endast i mina rädslor… Han var allt jag drömt om, min klippa, mitt stöd och min trygghet… han var också den som gjorde att jag ens KUNDE läka mina sår och trauman och sakta sakta våga öppna upp mitt hjärta ❤️.

I sommar var det 9 år sedan vi möttes. 9 år där det blåst storm runtom oss… där vår relation satts på hårda prov… men också 9 år i en relation där båda älskar varann villkorslöst… där ingen försöker ändra på den andra… där vi båda accepterar varann för exakt de vi är! 9 år där vi båda lärt och lär oss att kommunicera med varann… från hjärtat… men också en relation med en trygg grund av ren kärlek ❤️.

Idag jobbar jag heltid i mitt egna företag som livscoach. Jag hjälper människor att läka trauman, hitta sina livsvägar, må bra.. och att ”finna sig själv”… Jag är mamma till dessa ljuvliga små barn som förgyller varje varje dag i våra liv, jag är bonusmamma till Mattias två tonåringar (som var 6 och 8 år när vi möttes), matte till två hundar och varje dag får jag vakna upp bredvid denna snygga man med det största hjärtat jag upplevt❤️ (I morse hjälpte han en rådjursmamma och hennes lilla kid som befann sig på varsin sida om ett staket. Ja vi beskådade detta från vår balkong och han skyndade sig genast ut för att hjälpa till).

Betyder mitt inlägg att livet alltid är en dans på rosor…? Att livet inte prövar oss alla? Nej! MEN.. det betyder att allt är möjligt och att livet inte bara är föränderligt utan Såå Såå vackert. Det betyder också att ”sann kärlek” finns om vi väljer att våga öppna upp våra hjärtan och läka våra trauman och sår (för de som bär på det som jag gjort).

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

4 kommentarer på “Livet, rädslor och min familj ❤️

 1. Hej, Alin! ❤
  Ser ut som att jag blev den första att läsa ditt inlägg, om Dig och Din fina familj…🤗 Blev varm om hjärtat när jag läste din text, där jag kan spegla mig i så mycket…Känner stor tacksamhet över Din hjälp, genom Min läkning, de senaste åren. Men nu är det nog snart 2 år sen, vi pratades vid, och jag inser att mycket har hänt, och läkt….Men Livet pågår, och mer ska tas omhand…men med en ny styrka, och mer Ljus och Kärlek 🙏🤗
  Önskar Dig fortsatt Lycka och Allt Gott!
  Kram från
  Lena Rydstrand ❤❤❤

  Gilla

 2. Så vacker o fin berättelse Alin.
  Vilken tur att livet kan förändra till de positiva, från mörk till ljus.
  Någon där uppe såg till att just Du skulle få få förändra ditt liv till helt underbart, fantastiskt o härligt.
  Det är du så värd.
  🙏🏽😇👼🏽❤

  Gillad av 1 person

 3. Alin din resa du gjort bevisar åter att ingenting är omöjligt Jag har haft äran att få din hjälp som varit så viktig för mig. Så många pratstunder så många insikter och framförallt Vetskapen om att ingenting är omöjligt Jag blev så berörd så varm och så glad att du skrev detta inlägg, för det kommer visa så många andra att vi inte ska ge upp, livet finns även för oss andra. Det gäller bara våga ta emot det, precis som du gjorde. Hela du strålar som solen. Du är värd förresten NI är värda all värdens lycka i evigheten. All kärlek till dig och din familj från mig♥️♥️♥️Tack för att du finns

  Gillad av 1 person

  • Monica fina fantastiska du! Sitter och läser igenom alla fina kommentarer jag fått och inte hunnit svara på och ville bara skriva TACK för dina fina ord ❤️. En stor varm kram från Alin

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: