LIVET❤️

Vi må vara ”trasiga”… bära på sår… Känna oss tyngda av gammalt bagage…
De flesta av oss har sår på olika vis, från gamla upplevelser, relationer, barndom.. cellminnen från tidigare liv.. sår som för många förblir oläkta för att de inte vet att det finns en annan väg… En väg bortom antidepressiva, ett halvt liv i terapi (absolut inget fel på terapi. jag har själv provat men det var inte där jag fann den för mig rätta hjälpen…) eller en väg i förnekelse och en acceptans att ”man kanske är lite trasig men det får väl va så”…

Men det finns en annan väg… vi har alla val att göra.. Vi kan välja att vara kvar i det gamla, lite ”halvtrasiga” och därmed må därefter E L L E R… vi kan välja att läka på djupet och därmed bli fria… fria i själ och hjärta, och därmed fria att leva våra liv fullt ut.
För mig fanns/finns ingen annan väg än att frigöra mig från gammalt. För min skull…

Mina kunder bruka säga att jag ”räddar liv”…. att jag är ”sista stoppet”… det är så stort…. jag smakar på orden och de är så stora så jag knappt vågar dela de här… men jag vill dela… för tydligen är det delvis det jag gör… vid flera tillfällen har kunder som vänt sig till mig berättat hur de inte hade levt utan min hjälp…. hur de velat ta sina liv… hur de famlat i mörkret hela sina liv och sen mött mig som hjälpt de upp..: hjälpt de frigöra sig… hjälpt de läka…


Jag vill dela detta… jag vill sätta ord på detta..: inte för att höja mig själv eller slå mig för bröstet och skrika ut att jag är så speciell… nej; jag vill dela för att jag gjort resan själv,… jag vet hur det är att famla i mörket,., att slå på mig… att inte vilja leva…
Men så valde jag en annan väg.. en för mig rätt väg… och det ledde till fantastiska saker… och ett liv jag bara kunnat drömma om!
Vi har alla ett val att göra…. och vi kan alla skapa det liv vi vill❤️.

2 kommentarer på “LIVET❤️

 1. Hej Alin!
  Tack för ditt fina inlägg. Känner mig verkligen trasig just nu. Jag är sjukskriven för utmattning och förra lördagen somnade min dotter in..
  Vad har du att erbjuda? Var hittar jag info?
  Kram Karin ❤️

  Gillad av 1 person

  • Hej Karin 🧚🏻💝🤍🧚🏻💝🤍!!!!!! Tack 🙏!!! Först och främst känner jag att jag skulle vilja ge dig en stor varm kram … så jag skickar en sådan ❣️. Sen kring vad jag kan erbjuda; all info finns här på bloggen. Känns i ditt fall (och ofta det som behövs) en blandning av samtal och att energimässigt jobba. Kram från Alin

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: