MadnessđŸ”„… och ett stort uppvaknande

Det Ă€r för att jag kĂ€nner mig sĂ„ orubblig och orĂ€dd nu som jag vĂ„gar dela detta inlĂ€gg…. KĂ€nns rent ut sagt sĂ„ jĂ€dra viktigt att vĂ„ga tala om dettađŸ™ŒđŸ».

Som vanligt vet jag knappt vart jag ska börja…. För sĂ„ mycket finns det att sĂ€ga om allt… men framförallt om tiden vi befinner oss i nu. Och det Ă€r den jag idag vill gĂ„ in lite djupare pĂ„…

Det Ă€r knappt jag vill ta orden i min mun för sĂ„ uttjatat tycker jag det Ă€r men…. jag vill snacka lite om Corona aka covid-19 och allt det för med sig…

Allt jag delar idag Àr min personliga Äsikt och ingen predikan om hur man ska tycka och tÀnka kring detta men sÄhÀr tycker och tÀnker jag och jag stÄr 100% bakom varje ord. Detta jag skriver nu Àr min starka tro dÀr jag stÄr orubblig oavsett vad andra sÀger, tycker, tÀnker eller vad media vill fÄ oss att tro.

Som med allt finns det ju för-och nackdelar och pĂ„ flera vis tror jag att denna tid bringar mycket gott med sig… MĂ€nniskor tvingas att sakta ner… vĂ€rdera om… vissa har saker inom sig att möta som de i denna tid ”tvingas att” göra”… det kan verka hĂ„rt och kĂ€nnas tufft men av egen erfarenhet vet jag att det Ă€r genom mina tuffaste/svĂ„raste/mest prövande tider jag vĂ€xt som mest… efter stormen đŸŒȘđŸŒȘđŸŒȘ mao….🌈…. sĂ„ Ă€ven om det kan verka kaosartat nu sĂ„ tror jag att denna tid för mĂ„nga kommer att leda till gott…. MEN… sĂ„ har jag Ă€ven nĂ„gra frĂ„gestĂ€llningar inom mig som pockar pĂ„… och en S T A R K inre tro pĂ„ att det Ă€r mycket som ”sker bakom kulisserna”… Vi svenskar Ă€r rĂ€tt bra pĂ„ att ”stĂ€lla oss i ledet och anpassa oss”… utan att ifrĂ„gasĂ€tta.

SĂ„ nu kommer jag till skuggsidan av denna tid… detta som jag vet mĂ„nga gĂ„r och tĂ€nker men som folk inte vĂ„gar prata om… Detta jag kallar MADNESSđŸ˜±..


Ok sĂ„…. jag vet att mĂ„nga blir sjuka i Corona. Vissa har starkare symptom medan andra inte kĂ€nner av sina symptom alls. Jag har pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll mött bĂ„da sidorna. Jag vet Ă€ven att den fört med sig dödsoffer men sĂ„ gör Ă€ven vanlig influensa…
Bieffekterna av dessa strikta restriktioner kring vad man fÄr och inte fÄr göra idag tror jag lÄngt kommer övertrÀffa alla eventuella symptom man kan fÄ av denna influensa.
För att nĂ€mna det första jag tĂ€nker pĂ„; mĂ„nga MĂ€nniskor mĂ„r rent ut sagt skit av denna isolering. Om mĂ€nniskor förut kĂ€nde sig ensamma sĂ„ Ă€r det inget mot vad de kommer att göra nu…. PĂ„ sociala medier postas det: ”om man inte bĂ€r munskydd sĂ„ Ă€r man en mördare”…. jag vet inte vad som Ă€r vĂ€rst….; skrĂ€ckpropagandan som sprids via massmedia, tvĂ„ngsisoleringen, vad vi med denna kollektiva skrĂ€ck mĂ„nga befinner sig i visar vĂ„ra barn, dömandet av de som ”inte köper allt med hull och hĂ„r eller det hur vi bara stĂ€ller oss i led utan att ens ifrĂ„gasĂ€tta nĂ„gonting.
Jag tror det Ă€r dags för oss alla att vĂ„ga ifrĂ„gasĂ€tta saker och ting… Och massvaccinering eller rentav tvĂ„ngsvaccin kommer inte över denna tröskel. Jag skulle kalla denna ”Madness” för frihetsberövande av vĂ„ra mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och kan inte förstĂ„ hur ett samhĂ€lle eller en vĂ€rld mer eller mindre bara kan ”stĂ€ngas ner” pga en ”influensa.

SĂ€kert kommer jag trigga flertalet med detta inlĂ€gg och mĂ„ sĂ„ vara. Jag tĂ€nker INTE vara den som stĂ€ller mig i ledet utan att sĂ€ga eller ifrĂ„gasĂ€tta nĂ„got. Det Ă€r dags att vi vaknar och vĂ„gar ”titta bakom ridĂ„n”…

StÀmmer allt kring Corona som media skriver och talar om. Nej nej nej om du frÄgar mig och jag kommer inte bara finna mig i allt utan att ifrÄgasÀtta. Kalla mig rebell. Hellre en rebell Àn en ja-sÀgare som blundar.

F R E E D O M…. det Ă€r vad vi gĂ„r mot..OM fler vĂ„gar öppna upp ögonen… đŸ™ŒđŸ»đŸŒâ€ïž

15 kommentarer pĂ„ “MadnessđŸ”„… och ett stort uppvaknande

 1. Hej, Alin!

  SÄ bra skrivet av dig o jag hÄller med till 100% som du stÄr för o har skrivit.
  Vi mÄnga som stÄr bakom dig o ifrÄgasÀtter detta hysteri kring Covid-19 o den skrÀmselpropaganda som dom försöker tuta i oss men jag gÄr inte pÄ de, mig skrÀmmer dom inte.

  Ingen pandemi spruta kommer innanför min dörr heller.

  MVH
  Marie Gustafsson

  Gillad av 1 person

  • TACK ÅH vilken hĂ€rlig kommentar Marie đŸ˜â€ïžđŸ˜!!!!! Älskar att vi Ă€r sĂ„ mĂ„nga som ”förstĂ„r bĂ€ttre” Ă€n att lĂ„ta oss skrĂ€mmas sĂ„đŸŒŸđŸ™ŒđŸ»

   Gilla

 2. Jag hÄller med dig, nÄgot skumt Àr det och jag har ocksÄ varit tydlig med min stÄndpunkt.

  MÄnga reagerar och Àr oförskÀmda och det visar bara vilken rÀdsla de befinner sig i.

  NÄgon gÄng i framtiden kommer sanningen fram och jag hoppas att jag lever dÄ. Vi Àr mÄnga som ifrÄgasÀtter och jag kÀnner att jag kan inte leva med mig sjÀlv om jag inte har reagerat.
  Jag Àr övertygad om att vi kommer att fÄ en fin framtid.
  HĂ€lsning
  Marie Öhman

  Gillad av 1 person

  • Marie â­ïžđŸ”„â­ïž! TACK jag kĂ€nner verkligen din styrka bakom dina ord! Älskar att lĂ€sa din kommentar! Tusen tack för den! Jag mĂ€rker att mitt inlĂ€gg uppenbarligen ”sprĂ€ckt hĂ„l pĂ„â€ nĂ„gra bubblor dĂ„ vissa mĂ€nniskor reagerat sĂ„Ă„Ă„Ă„ starkt och aggressivt pĂ„ mitt Ă€ndĂ„ mjuka men tydliga inlĂ€gg.

   Gilla

 3. SĂ„ underbart att det finns fler som inte bara stĂ€ller sig i ledet utan att ta reda pĂ„ fakta. Jag vill inte ha nĂ„t gift i min kropp som jag inte vet tillrĂ€ckligt om.🙏

  Gillad av 1 person

 4. Helt rÀtt Bistoletti! HÄller med till fullo.
  KĂ€ndes som mina egna ord. PĂ„ pricken!! MĂ€nniskor behöver vakna och reflektera över sina handlingar och vad som hĂ€nder i vĂ€rlden pĂ„ riktigt. Allt blir bra ha tillit. Mer kĂ€rlek och ljus! ❀

  Gillad av 1 person

 5. Jag Àr helt och hÄllet med pÄ ditt spÄr!
  Jag Àr ingen ja-sÀgare, utan gÄr min egen vÀg. Det spelar ingen roll vad andra predikar.

  Gillad av 1 person

 6. SĂ„ bra uttryckt đŸ˜ŠđŸ‘â€ïž Delar din Ă„sikt ❀Kram bĂ€sta Alin

  Gilla

 7. Ja dom vill ha fullstÀndig koll pÄ oss. O nej jag kommer aldrig vaccinera mig för detta. Ingen skit i min kropp.
  D bli bÀttre en dag efter utrensningens tid.

  Gillad av 1 person

 8. Heja Alin! Även jag hĂ„ller med om detta! Isoleringen och all hets kring hur man borde bete sig skapar mycket stress och bryter ned mĂ„endet hos mĂ„nga. Myndigheterna har ingen riktig koll, sĂ„ tĂ€nka fĂ„r man göra sjĂ€lv, precis som vanligt!! Men jag anser att man mĂ„ste vara respektfull mot de som Ă€r rĂ€dda och verkligen vill skydda sig, sĂ„ sunt förnuft och distans till de som vill ha distans tycker jag kĂ€nns naturligt och sunt, men man fĂ„r inte glömma bort att leva livet för det!

  Gilla

 9. Hej!

  Jag sĂ„g ditt inlĂ€gg pĂ„ Youtube ”vaccin & att agera utifrĂ„n rĂ€dsla” dĂ€r du berĂ€ttar om ett tidigare blogginlĂ€gg som fick mycket kommentarer och visningar, Ă€r det det hĂ€r inlĂ€gget? Eller har du en annan blogg?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: