Öppet brev till mamma och pappa❤️

Kära mamma och pappa

Jag vill tacka er. Utan er hade jag ju inte funnits och fått uppleva allt vackert jag nu får. Livet har inte alltid varit lätt för mig Ska ni Veta. Jag är en extremt känslig själ… jag känner mycket och starkt vilket har vart en av mina största prövningar i livet… Jag har upplevt mycket smärta och fått höra och uppleva Saker som har präglat mig hårt. Jag Tror ingen av er vet hur dåligt jag har mått i mitt liv, hur mycket jag har jämfört mig med andra och hur låga tankar jag har haft om mig själv…

Vi har inte haft så mycket kontakt senaste åren sedan olyckan men det har varit precis Som det ska även om ni kanske inte förstår det… Jag har kommit till en viktig och fin plats i mitt liv… jag ser allt med nya ögon och har frigjort mig från och läkt mycket gammal smärta.

Jag vet idag att ni gjorde ert bästa utifrån era förutsättningar och utifrån vart ni kom. Ni har gett mig mycket fint och viktigt och det är så jag idag väljer att se på allt bakåt. ALLT: exakt ALLT jag har upplevt har jag behövt; det har varit en del av min livs plan som jag aldrig hade kunnat vara utan.

Tack mamma för den fina uppfostran jag fått, för all tid du tagit med mig ut till naturen, för samtal och berättelser om det andliga. Tack till dig pappa för att du har lärt mig värdet av pengar, för all skidåkning och alla resor vi fått. Och tack också till er båda för all god mat och alla matupplevelser jag fått.

Livet ska inte vara enkelt. Eller.. livet ÄR inte enkelt. Jag tror att vi kommer hit till jorden för att utvecklas, uppleva och lära oss själva och varandra saker.

Idag kan jag använda min livs resa och mina gåvor till att hjälpa andra och DET är värt allt.

Jag älskar mitt liv idag mamma och pappa. Jag mår väldigt bra i mig själv och har så mycket vackert omkring mig som jag verkligen uppskattar. Holly tex.. Vår fantastiska dotter som jag hoppas ni en dag vill ta mer del av. Hon är en stjärna som lyser upp våra liv starkt.

Med dessa rader vill jag visa min kärlek till er. Jag älskar er båda och ber om healing för hela vår familj så att vi alla kan mötas på nytt.

All kärlek//

Er dotter Alin

3 kommentarer på “Öppet brev till mamma och pappa❤️

 1. Kära fina Alin, Tack fina modiga själ och delning till oss som får lov att ta del av din klokskap/vishet/kärlek 🙏🌎❣️ Det du gör och ger är så vackert så kraftfullt att orden inte täcker till men din förmåga att ” läsa mellan raderna” får kompensera för det nu 😊. Jag vet inte om det stämmer men när jag läser ditt öppna brev så läser jag in en flickas tacksamhet och enorma styrka att bära sig själv, ta sitt ansvar och gå vidare. Jag läser också in en liren längtan att bli buren och höjd för den hon är och få förståelse för den resan som gjort henne fri och vad det både kostat och gett, en längtan att mamma o pappa en dag ska se och förstå den lilla starka modiga ansvarstagande och kloka flickan ❤️❤️❤️ (meeen detta sista kan nog mer handla om mig än om dig 😍)

  Tack för DIG Alin du vackra modiga själ och att vi vandrar här på jorden samtidig 🌎💫

  Namaste 🙏

  Vennlig hilsen Therese

  > 17. aug. 2018 kl. 16:16 skrev Alin Bistoletti : > > >

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.